i nderuar zara thustra..thot mondi shalli..
mondush.. nderi me kanibalizmin me aprovusin e krimeve.. me solidarizuesit me krimet nuk kan fare lidhje..
thirri kaplloqes..(Brari)
Nuk ve nofka une mik Brari, per asnje forumist, por nuk mbyll kursesi gojen para logjikrave e dufeve, qe shkojne ndesh me te vertetat qe i dine qe nga foshnjat dhe deri ne ata qe jane me nje kembe nen dhe. Ka kuptim dhe domethenie cdo shtese, parashtese dhe prapashtese qe ju ve emrave dhe kodeve te forumisteve dhe kush me lexon pa nxituar, kupton qarte si fillimin ashtu dhe vazhdimin e shkrimeve te mia.
Une e di qe dhe Zarathustra ka kuptuar tonin tim te forte ne fillim me pikcuditese pas kodit te tij e pa parashtesa nderuese, sikurse e ka ndjere pak llojin e ironise(jo ofendim kursesi) kur me tej i drejtohem me "i nderuar". Keshtu debatoj une me kedo, pa qene nevoja per ndezje nervash, por duke respektuar debatuesin. Nese ai eshte ai qe eshte, me anen e te ligut dhe mundohet t'i beje elozhe atij, me qafe paste veten. Une besoj qe e folura me kundershti, sipas konceptit tim te debatit, mund t'i ule sadopak perqindjen e keqe te te menduarit, me shume se sa t'i leshoj nofka e ofendime fjaloresh jashte fjalorit tim.
Per shkrimin ke gje te me thuash, se ta dish qe e mata me shume nga c'matet, per ta hedhur apo jo ne forum.
Per vazhdimesi, me kenaqesi e respekt, mondi pa shall, se s'ka ardhur akoma dimri.
Krijoni Kontakt